Bărbat bătut noaptea, în fața cimitirului, la Ilișești

O zicere mai veche din bătrâni spune că banii sunt ochiul necuratului. De la bani a pornit și bătaia dintre doi consăteni din Ilișești. Teatrul de operațiuni, unde altundeva mai sugestiv decât cimitirul.

Iată întâmplarea relatată de polițiști: ieri seară, 17.02.2020, la ora 21.51, polițiștii SPR 9 Șcheia au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie care a anunțat că un bărbat a fost bătut în zona cimitirului din comuna Ilișești.

Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat că în jurul orei 21.45, T. I., un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Ilișești, în timp ce se deplasa către domiciliul său pe un drum pietruit neclasificat din zona cimitirului și în apropierea casei sale de locuit, a fost luat la bătaie de către un consătean în vârstă de 19 ani.

Vecinii, auzind strigăte de ajutor, au ieșit în drum, au luat victima și l-au dus până în fața casei sale.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că fapta s-a produs ca urmare a unui conflict pe fondul unei datorii neachitate. 

În cauză s-a întocmit dosar penal urmând a se efectua cercetări de cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *