Bărbat căzut de la aproape 6 metri înălţime, de pe un acoperiş pe care monta panouri solare, la Volovăţ

În după amiaza zilei de ieri, 17.06.2019, la ora 16.32, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin SNUAU 112 de către  o femeie din comuna Volovăț, care a anunţat că un bărbat a căzut de pe acoperișul locuinței, fiind în stare de inconștiență.

În ziua respectivă, la ora 8.00,  bărbatul, în vârstă de 37 ani, din Salcea, s-a deplasat la domiciliul femeii, pentru a monta, pe acoperișul imobilului de trei panouri solare, ca urmare a unei înțelegeri avute cu soțul acesteia.

În jurul orei 16.30,  bărbatul se afla pe acoperișul imobilului, moment în care, s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 5,5 metri, pe pavimentul din curte, suferind multiple leziuni în urma impactului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care l-a transportat la Spitalul municipal Rădăuți unde a fost diagnosticat cu „TCC acut cu plagă occipitală prin cădere de la înălțime pe teren dur, alte contuzii”,  fără a fi precizat numărul de zile de îngrijiri medicale.          

În cauză cercetările sunt continuate cu privire la infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”, cauză ce va fi soluționată procedural de către Postul de Poliție Volovăț.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.