Bărbat căzut de pe scară, de la 4 metri înălţime, pe acoperişul unor garaje, în incinta unei societăţi din Suceava

La 03.07.2019, orele 12:52, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin S.N.A.U. ”112” de către un bărbat cu privire la faptul că o persoană, în timp ce se afla în incinta curții S.C. GRIRO S.R.L. de pe strada Zamcei, din municipiul Suceava,, a căzut de pe o scară de la înălțimea de 3-4m.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie, care l-a identificat pe apelant, care la rândul său a indicat persoana vătămată.

La sosirea poliţiştilor victima, un bărbat de 51 ani din Dumbrăveni, era întinsă acoperișul unor garaje situate lângă fațada clădirii unde lucra, iar un echipaj din cadrul S.M.U.R.D. Suceava ajuns la fața locului, îi acorda primul ajutor.

Victima a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde a fost diagnosticat cu  „TCC, contuzie lombară prin cădere de la înălțime”.

La fața locului s-a deplasat și un tehnician criminalist împreună cu care poliţiştii au efectuat examinarea locului faptei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de proximitate din cadrul Biroului Ordine Publică – Compartiment Proximitate, sub aspectul infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a fi clarificate toate aspectele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *