Bărbat condamnat la închisoare pentru fals de identitate, căutat de autoritățile române, depistat la Frontiera Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației,  au identificat și predat autorităților competente un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, condamnat la închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de  fals privind identitatea.

Azi dimineață, în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pe sensul de intrare din țară  în calitate de pasager într-un microbuz,  E. M,  cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 33 de ani.

Cu ocazia formalităților de frontieră, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de către autoritățile din România. Pe numele lui a fost emis, de către Judecătoria București, în data de 3.04.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de: fals privind identitatea.

Urmare a acestora, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Suceava  în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *