Mopan Suceava
Actualitate

Bărbat cu cetățenie româno-ucraieană, cu permis fals polonez, prins în PTF Siret conducând o mașină înmatriculată în Germania

Joi, 25 mai a.c., la ora 17.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru a ieși din țară un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 29 de ani. Acesta conducea un autoturism înmatriculat în Germania.

În momentul în care bărbatul a prezentat un permis de conducere autentic, eliberat de autoritățile ucrainene, polițiștii de frontieră au observat că acesta avea asupra sa alte două documente, încă un permis de conducere și un atestat profesional, ambele având însemnele autorității poloneze.

În urma efectuării unor verificări suplimentare polițiștii de frontieră au constatat faptul că ultimele două documente, aparent emise de autoritățile poloneze sunt false.

Bărbatul a declarat faptul că a obținut documentele respective anul trecut, de la un cetățean polonez, pe care l-a cunoscut în Germania, neștiind că sunt false.

Polițiștii de frontieră suceveni i-au întocmit cetățeanului în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Please follow and like us:

One thought on “Bărbat cu cetățenie româno-ucraieană, cu permis fals polonez, prins în PTF Siret conducând o mașină înmatriculată în Germania

  • Tare faza asta :
    „Bărbatul a declarat faptul că a obținut documentele respective anul trecut, de la un cetățean polonez, pe care l-a cunoscut în Germania, neștiind că sunt false.”
    … Ca într-un film cu próști…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *