Mopan Suceava
Evenimente

Bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, depistat la frontiera Vicovu de Sus conducând un autovehicul radiat din circulație de către autoritățile din Spania

Polițiștii de frontieră suceveni cercetează un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană care s-a prezentat la control conducând un autovehicul radiat din circulație de către autoritățile din Spania.

În data de 6 mai a.c., în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, județul Suceava, s-a prezentat pentru a ieși din România o persoană cu dublă cetățenie româno-ucraineană. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, conducea un autovehicul, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Spaniei.

În urma controlului, polițiștii de frontieră au descoperit faptul că autoturismul figurează radiat din circulație de către autoritățile spaniole din data de 23 noiembrie 2023.

Cetățeanului i s-a adus la cunoștință faptul că autoturismul poate părăsi PTF Vicovu de Sus doar pe platforma.

În cauză, colegii noștri efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *