Mopan Suceava
Actualitate

Bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, prins în PTF Siret pe când încerca să introducă ilegal în țară 14 recipiente cu freon

Joi, 13 iulie a.c., în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România, un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.

În urma efectuării unui control amănunțit, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, ascunse în partea din spate a mijlocului de transport, 14 recipiente cu agent refrigerant (freon).

Recipientele cu freon, în valoare de 4.043 lei, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente justificative, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, la fel și microbuzul.

În cauză, polițiștii de frontieră suceveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la contrabandă calificată și transport și tranzit de substanțe și preparate periculoase.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *