Bărbat cu identitate necunoscută găsit mort în pădure la Marginea. Un mărginean care se plimba cu motocicleta prin pădure a făcut macabra descoperire, în zona denumită “Șoarec”

Un mărginean care se deplasa cu o motocicletă de teren prin pădurile din Marginea a descoperit un bărbat decedat, alături de care se aflau câteva articole de îmbrăcăminte, papuci și ochelari, la circa 2 km în fondul forestier, cu acces de pe un drum forestier greu accesibil.

În după amiaza zilei de ieri.  17.10.2021, în jurul orei 13.55, bărbatul din comuna Marginea, se deplasa cu o motocicletă de teren prin pădurea administrată de către OS Marginea, în zona denumită popular “Șoarec”. La un moment dat, pe un drum forestier a observat o persoană întinsă pe pământ, cu fața în jos. Având suspiciunea că este vorba de un bărbat decedat, acesta a alertat de îndată Poliția.

Polițiștii împreună cu tehnicianul criminalist de la Poliția municipiului Rădăuți și pădurarul responsabil al Cantonului Silvic Hașca, s-au deplasat la fața locului, iar în Fondul Forestier aparținând OS Solca, a fost identificat un cadavru al unui bărbat, de aproximativ 60 de ani. Cadavrul a fost găsit pe un drum forestier, poziționat cu fața pe sol, iar în proximitatea acestuia au fost descoperite articole de îmbrăcăminte, respectiv o pereche de papuci de tip sport, o căciulă de culoare gri și o pereche de ochelari. 

Pe cadavrul în cauză, nu au fost identificate urme de violență sau alte leziuni care să creeze suspiciuni cu privire la cauza decesului. Asupra cadavrului, nu au fost identificate documente de identificare sau alte bunuri.

Având în vedere faptul că locul unde a fost identificat cadavrul se afla la circa 2 km în fondul forestier, iar accesul se făcea pe un drum forestier greu accesibil, a fost solicitat sprijin lucrătorilor ISU-Rădăuți. Lucrătorii ISU-Rădăuți, s-au deplasat la fața locului cu un autovehicul cu șenile, care au procedat la extragerea cadavrului din fondul forestier.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Cu ocazia evenimentului semnalat, au fost efectuate verificări pe raza de competență, nefiind semnalate persoane dispărute.

Cadavrul cu identitate necunoscută, are următoarele semnalmente: înălțime aprox. 1,60-1,70 m, 60-65 kg, păr cărunt, constituție atletică, barbă de dimensiune medie, căruntă, fără semne particulare, fiind îmbrăcat cu o pereche de pantofi tip sport, culoare albastru, pantaloni din material textil de culoare verde deschis, bluză de culoare gri cu negru și o căciulă de culoare gri.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *