Bărbat de 32 de ani din Suceava, mort în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport al firmei Davil Mars de pe strada Petru Mușat

Vineri seară, înainte de ora 22.30,  Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că unei persoane i s-a făcut rău pe terenul de fotbal din zona, din municipiul reședință de județ.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Ordine Publică şi ulterior echipa operativă din cadrul Biroului Investigaţii Criminale care a identificat, ajungând pe terenul de sport situat pe strada Petru Muşat, aparţinând SC Davil Mars SRL corpul neînsuflețit al  lui A. C. , în vârstă de 32 ani, din municipiul Suceava, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale personalului de pe ambulanţă sosit la faţa locului, diagnosticul stabilit de către personalul medical fiind ,, stop cardio respirator ireversibil”.

Din primele verificări a reieşit faptul că tânărul a jucat anterior fotbal cu mai mulţi amici, iar după ce a marcat un gol, s-a prăbuşit pe terenul de sport. Deşi ceilalţi colegi de echipă au încercat să-i acorde primul ajutor până la sosirea Ambulanţei, în cele din urmă a fost constatat decesul acestuia la orele 23.40.

În  cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *