Bărbat de 36 de ani găsit mort de către soție, în bucătăria de vară. Cu o zi înainte căzuse de pe pe acoperișul unei anexe

În dimineața zilei de ieri, 12.08.2020, la ora 07:59, lucrătorii S.P.R.1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin SNUAU 112 de lucrătorii Serviciului de Ambulanță Suceava cu privire la decesul unui bărbat de 36 ani, din satul Moișa, comuna Boroaia. 

Din relatările soției persoanei decedate, polițiștii au aflat că  în ziua de 10.08.2020, bărbatul, în timp ce lucra la acoperișul unei anexe a locuinței sale, a căzut de la o înălțime de circa 2 m, lovindu-se la cap. În cursul zilei de 11.08.2020 acesta a acuzat dureri de cap, însă nu a solicitat intervenția vreunui echipaj medical în vederea efectuării unor investigații.

În dimineața de 12.08.2020, bărbatul a fost găsit de soție, mort, pe pardoseala bucătăriei de vară. 

În urma examinării cadavrului s-a identificat prezența unei plăgi în zona pariental-stângă, leziune care din relatările soției provine în urma incidentului din data de 10.08.2020.        

Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Municipal Fălticeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă” ce va fi soluționat de către lucrătorii Postului de Poliție Boroaia.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *