Bărbat de 38 de ani din Frătăuții Noi ridicat de luptătorii S.A.S./IPJ Suceava dintr-o locuință din Șcheia și dus la Penitenciarul Botoșani. Mandatul de executare a pedepsei era emis din 9 decembrie 2015

La 16.01.2019, în jurul orelor 19.00, polițiștii P.C. Șcheia au fost solicitați telefonic de către șeful Postului de Poliție Frătăuții Noi să efectueze verificări cu privire la o informație obținută de acesta cu privire la faptul că un bărbat cu Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii s-ar afla pe raza comunei Șcheia.

Polițiștii P.C. Șcheia au efectuat verificări și au obținut o informație din care a rezultat că cel în cauză se află la o locuință din comuna Șcheia.

Cu sprijinul luptătorilor de la S.A.S. / IPJ Suceava, s-a efectuat o descindere la locuința respectivă unde a fost identificat bărbatul  de 38 ani din Frătăuții Noi, pe numele căruia se află emis Mandatul de Executare a Pedepsei Închisorii nr. 311/2015 din 09.12.2015 de către Judecătoria Rădăuți prin care se ordonă arestarea susnumitului și depunerea lui la penitenciar pentru executarea pedepsei de 11 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Acesta a fost preluat de o escortă din cadrul Poliției Municipiului Suceava și Poliția Comunală Șcheia și condus la Penitenciarul Botoșani în vederea încarcerării pentru executarea pedepsei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.