Bărbat de 38 de ani mort în urma unui accident rutier cu multe semne de întrebare, la Cumpărătura

Ieri, pe înserat, 14 decembrie a.c., la ora 17.10, S.V., un bărbat de 61 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca Hyundai pe D.N.2, în interiorul localității Cumpărătura, comuna Bosanci, a surprins şi accidentat un bărbat de 38 ani, localnic. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă şi ulterior decesul bărbatului de 38 de ani.

Până la această dată nu a fost posibilă stabilirea cu exactitate a poziţiei victimei pe partea carosabilă în momentul impactului, respectiv dacă se afla pe acostament sau pe sensul de deplasare al vehiculului şi nici dacă în cauză a fost vorba de o traversare neregulamentară sau deplasare a pietonului pe acostament-parte carosabilă.

La faţa locului a intervenit un echipaj S.M.U.R.D., iar cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare a victimei, dar ulterior a fost constatat decesul acesteia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

La faţa locului au fost impuse restricţii pentru fluidizarea traficului şi timp de aproximativ 90 minute s-a circulat alternativ pe un singur sens de deplasare.  

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere de culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.