Bărbat de 38 de ani omorât de o mașină la Moldovița, aseară spre miezul nopții. Autorul accidentului nu a fost încă găsit

Aseară, 12.03.2020, la ora 22:49, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Vama au fost anunțați prin 112 de către un bărbat din localitatea Moldovița care a anunțat că pe strada principală, aproape de centrul localității, se află o persoană căzută in stare de inconștiență pe carosabil.

Din primele cercetări efectuate la fata locului s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu prezintă semne vitale  și este victima unui accident rutier fără a putea fi obținute date cu privire la autovehiculul implicat și identitatea conducătorului auto.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al SAJ Suceava care a constatat decesul victimei. Persoana decedata a fost identificată ca fiind un bărbat din comuna Moldovița, în vârstă de 38 de ani.

Polițiștii au constata că la 12.03.2020, în jurul orelor 22.42, un autor necunoscut, în timp ce conducea mașina (ale cărei date de identificare nu au putut fi încă stabilite) pe DJ 176, pe raza comunei Moldoviţa, având direcţia de deplasare sat Argel spre Vatra Moldoviţei a surprins şi accidentat bărbatul care se deplasa pe partea carosabilă, în calitate de pieton.

Până în acest moment nu a putut  fi identificat autorul producerii accidentului, cercetările continuându-se până la identificarea acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind infracţiunile de “ucidere din culpă” și “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *