Bărbat de 39 de ani din comuna Frumuşica găsit mort într-o locuinţă din cătunul de rromi de la Voitinel

În dimineaţa zilei de ieri, 04.06.2019, la ora 10.34, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin SNUAU112 de către D.M. cu privire la faptul că: ”în comuna Voitinel, în cătunul de rromi, se află o persoană decedată în locuință”.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în dimineața zilei respective, în jurul orei 09.50, D.M. s-a deplasat la o locinţă de pe raza comunei Voitinel, în care locuia singur, fără forme legale de aproximativ o săptămână, D.Ş, un bărbat de 39 ani, din comuna Frumușica, jud. Botoșani, pentru a-l lua la locuința proprie, la muncă ca zilier. D.M. l-a strigat pe bărbat, însă văzând că acesta nu răspunde, a intrat în locuință, moment în care l-a găsit pe D.Ş. căzut din pat, într-o poziție nefirească, fără semne vitale. 

Echipajul de ambulanță care a intervenit la fața locului a constatat că victima era decedată. Au fost efectuate manevre de resuscitare însă victima nu a mai putut fi salvată. Pe trupul persoanei vătămate nu au fost găsite urme  de violență.

Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, urmând să se efectueze necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, cauza urmând a fi soluționată procedural.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *