Bărbat de 42 de ani găsit mort de soție, după ce a fost adus băut din sat, la Mălini

Ieri, 21.05.2019, ora 00.42, polițiștii din cadrul secției de poliție Mălini au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Mălini, cu privire la faptul că un bărbat este „posibil” decedat în locuința sa.

Din cercetări s-a stabilit că la data de 20.05.2019, în jurul orei 19.00,  bărbatul de 42 ani, din comuna Mălini a fost ajutat să ajungă la domiciliul său de către un vecin, întrucât se afla în stare de ebrietate. Acesta s-a culcat într-unul din dormitoarele locuinței pe un pat unde, ulterior, în jurul orei 00.30, a fost găsit decedat de către soția sa, care a anunțat poliția.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical de urgență din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, care a constatat decesul celui în cauză.

Din discuțiile purtate cu rudele a reieșit faptul că la data de 20 mai a.c.,  bărbatul a fost plecat la lucru în sat, iar la întoarcere a consumat băuturi alcoolice, iar pentru că se afla în stare de ebrietate a fost ajutat de un vecin să se întoarcă la domiciliu, unde a decedat în somn.

Bărbatul avea obiceiul de a consuma în mod frecvent băuturi alcoolice, însă nu avea un comportament violent și nici nu se afla în dușmănie cu alte persoane.

Cu ocazia efectuării cercetărilor la fața locului s-a constatat că pe corpul neînsuflețit nu există semne de violență, acesta fiind transportat la morga Spitalului Municipal Fălticeni în vederea efectuării autopsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *