Evenimente

Bărbat de 43 de ani din Bogdănești, mort după ce a căzut pe gheață. Deși avea dureri a refuzat transportul la spital

La 11.01.2019 ora 18.35, polițiștii din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei au fost sesizați prin SNUAU 112 de un echipaj de pe ambulanță, despre faptul că un bărbat, de 43 de ani, din comuna Bogdănești, a decedat la domiciliu.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat faptul că în seara zilei de 07.01.2019, bărbatul care locuiește în aceeași curte cu sora sa i-a spus acesteia că în cursul acelei zilei a căzut pe gheață motiv pentru care acuza dureri în zona abdominală.

La 11.01.2019 durerile s-au accentuat, bărbatul a început să aibă stări de vomă, iar în jurul orei 15.00 a fost solicitată o ambulanță care s-a deplasat la locuința acestuia, însă a fost refuzat transportul la spital.

În jurul orei 18.00, starea de sănătate a susnumitului s-a deteriorat și în scurt timp a decedat în locuință. A fost solicitată din nou o ambulanță, iar echipajul sosit la fața locului a constatat decesul.

La examinarea sumară a cadavrul nu s-au constatat leziuni pe suprafața corpului, iar sora decedatului a declarat că bărbatul nu era în evidență la vreun medic de familie cu boli cronice. Cel în cauză obișnuia să consume zilnic băuturi alcoolice în mod excesiv.

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Municipal Fălticeni, urmând a se efectua necropsia.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *