Bărbat de 45 de ani din Marginea, găsit de către nevastă mort în șură, lângă șișcorniță

Ieri, 30 octombrie a.c., la ora 13:55, lucrătorii Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112 de către un angajat al Serviciului Ambulanță Rădăuți, cu privire la faptul că a constatat decesul unui bărbat de 45 ani din comuna Marginea, găsit de către soție în șura de lângă locuință.

Din declarațiile soției a reieșit că bărbatul era plecat în șură, iar în jurul orei 13:20 aceasta s-a deplasat în anexă, unde și-a găsit soțul căzut lângă o șișcorniță. Femeia a încercat să îi acorde primul ajutor, solicitând în același timp și intervenția unui echipaj de ambulanță.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, personalul medical constatând decesul numitului bărbatului, la ora 14:16.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului.

În cauză urmează a se efectua cercetări privind infracțiunea de „ucidere din culpă”, cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Marginea.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *