Mopan Suceava
Evenimente

Bărbat de 47 de ani suferind de depresie, găsit spânzurat la Frumosu

Vineri după amiază, înainte de ora 17.00 polițiștii din cadrul SPR 14 Vama au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Frumosu, despre faptul că vecinul său, N.T de 47 ani, a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței sale.

Cu ocazia verificărilor efectuate, la fața locului au fost găsiți apelantul, dar și sora victimei care a identificat cadavrul și care a declarat că ultima dată a vorbit cu fratele său în data de 11.01.2019, în jurul orei 10.00, acesta fiind la domiciliul său.

Cadavrul a fost identificat într-o anexă, pe sol, având în jurul gâtului o sfoară despre care persoanele prezente declară că victima era spânzurată de o grindă a construcției, aceasta fiind tăiată în încercarea de a-i acorda primul ajutor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc care a constatat decesul lui N.T.

La examinarea sumară a corpului victimei nu au fost identificate urme de violență.

Din primele verificări s-a stabilit că victima a mai avut o tentativă de suicid în urmă cu aproximativ 3 ani și că la momentul de față suferea de depresie.

Corpul victimei a fost ridicat și transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, fiind dispusă efectuarea unei necropsii.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *