Bărbat de 53 de ani din Vama, mort după ce a căzut în fântâna din beci

La 05.01.2021, în jurul orelor 13.30, lucrătorii SPR 14 Vama au fost sesizați prin 112 de o femeie din comuna Vama, despre faptul că vecinul său pe nume N.H., de 53 ani, a căzut într-o fântână aflată în beciul locuinței sale și s-a înecat, fiind necesară prezența la fața locului a unui echipaj de ambulanță.

Când au ajuns polițiștii la fața locului, N.H. nu mai prezenta semne vitale, iar în urma manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical prezent de asemenea la fața locului, s-a declarat decesul acestuia.

Din discuțiile purtate cu fiul victimei, a rezultat faptul că niciun membru de familie nu se afla la domiciliu când s-a întâmplat evenimentul, când soția victimei s-a întors din sat și a văzut soțul căzut în fântâna aflată în beciul locuinței și a cerut ajutorul vecinilor.

Vecinii au scos trupul bărbatului din fântâna aflată în beciul locuinței, cu dimensiunea de  aproximativ 1 metru/1 metru, în care se aflau aproximativ 50 cm de apă și au încercat în mod continuu să îl resusciteze, până la venirea ambulanțelor.

Victima a fost preluată și transportată la morga Spitalului Municipiului Câmpulung Moldovenesc, în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *