Evenimente

Bărbat de 55 de ani din Dorna Arini găsit mort în casă de fratele său

Ieri, 27.11.2018, ora 11.14, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin apel 112 de către T.D., din comuna Dorna Arini, sat Sunători, despre faptul că l-a găsit mort pe fratele său, T.S, de 55 ani, din aceeași localitate, la domiciliul acestuia, unde locuia singur.
Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 07.30, T.M. s-a deplasat la locuința fratelui său, T.S, întrucât acesta nu s-a deplasat în dimineața zilei la locul de muncă, a bătut la ușă, aceasta fiind încuiată, văzând că nu a răspuns nimeni, a escaladat geamul locuinței aflat la etaj. A intrat în interiorul acesteia, moment în care l-a descoperit decedat pe fratele său într-o cameră dispusă pe partea dreaptă a imobilului, ușa de acces în locuință fiind încuiată pe interior.

Având în vedere cele sesizate, l-a sunat pe fratele său care a apelat la numărul de urgență SNUAU 112, sesizând cele întâmplate.
La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de ambulanță Vatra Dornei, care a constatat decesul.
Familia a declarat faptul că nu are suspiciuni cu privire cauzele survenirii decesului, persoana vătămată fiind cunoscută cu probleme cardiace, respiratorii și hepatice de scurt timp.
La examinarea criminalistică fizică exterioară, persoana decedată nu prezenta urme de violență.
Cadavrul în cauză a fost ridicat de la fața locului și depus la morga Spitalului Vatra-Dornei, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *