Bărbat de 56 de ani găsit mort în decantorul din curtea casei, la Moldoviţa

În seara zilei de ieri, 05.08.2019, la ora 19.40, un bărbat din comuna Moldovița, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că, în timp ce a ajuns la domiciliu împreună cu soția, l-au găsit pe fiul soției sale B.D. Vladimir, de 56 ani, căzut într-un decantor din curtea locuinței comune, iar când l-au scos au constatat că este decedat. 

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat apelantul şi soţia acestuia, mama victimei, care a și identificat cadavrul și care a declarat că în data de 05.08.2019, în jurul orei 16:30, a mers cu soțul său la unele lucrări agricole pe raza localității, iar în jurul orei 19:00, când s-au întors la domiciliu, l-a găsit pe fiul său căzut cu capul într-un decantor al unui robinet din curtea comună. Femeia a mai relatat faptul că de aproximativ 10 ani de zile, fiul său este divorțat și locuiește în aceeași curte cu ea, într-un imobil separat și că în ultimul timp consuma zilnic băuturi alcoolice, fapt care s-a întâmplat și  în ziua respectivă.

Cu ocazia cercetărilor s-a constatat că pe un suport din lemn de lângă robinetul din curtea comună se aflau mai multe borcane cu compot de fructe, despre care femeia a relatat că fiul său le-a făcut în acea zi, cât a fost plecată de la domiciliu.

Decantorul de sub robinet are dimensiunile de 50/50 centimetri și o adâncime de 70 cm și era prevăzut cu un grătar metalic, care a fost dat deoparte. Cu privire la aceste aspecte, atât mama defunctului cât și apelantul, au relatat că este posibil ca băiatul  să fi încercat să curețe decantorul, sau poate că ar fi căutat ceva ce i-ar fi căzut în interiorul acestuia.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj de ambulanță care a constatat decesul bărbatului de 56 de ani.

A fost anunțat CML Câmpulung Moldovenesc, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *