Bărbat de 56 de ani mort după ce a fost lovit de două mașini, la podul peste apa Sucevei dintre Vicovu de Jos și Vicovu de Sus  

Un bărbat de 56 de ani din Vicovu de Sus a avut un sfârșit tragic după ce a fost lovit de două mașini pe DN2E, între Vicovu de Jos și Vicovu de Sus, în zona podului peste râul Suceava.

Polițiștii au transmis că duminică seară, în jurul orei 19.50, F.S. , de 19 ani, din orașul Vicovu de Sus, care conducea autoturismul Volkswagen Jetta pe DN 2 E înspre localitatea Vicovu de Jos, imediat după stația peco Euro Tehnic a fost surprins de apariția pe partea carosabilă a lui A.M., de 56 ani, localnic, care se deplasa pe carosabil. Conducătorul autoturismul a încercat să evite pietonul însă nu a reușit,  acroșându-l cu partea stânga față a autoturismului.

În urma impactului, A.M. a fost proiectat pe contrasens,  unde a fost acroșat de autoturismul Audi A4 condus de către A.G., de 24 ani, din comuna Putna, care circula dinspre Vicovu de Jos către Vicovu de Sus.  

În urma impactului cu cele două autoturisme a rezultat decesul pietonului.

Ambii conducători auto au fost testați alcooltest rezultatul fiind negativ, ei deținând permise de conducere valabile.

Din primele cercetări reiese faptul că vinovat de producerea accidentului a fost chiar victima, A.M. care a circulat pe partea carosabilă și fără a avea elemente de îmbrăcăminte reflectorizantă pe timp de noapte. Martorii susțin că se afla în stare avansată de ebrietate.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *