Bărbat de 57 de ani din Câmpulung, mort carbonizat într-un incendiu care i-a cuprins apartamentul, pornit de la o țigară aprinsă

Miercuri dimineață, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin  112 despre faptul că o persoană a fost găsită carbonizată într-un incendiu izbucnit într-un apartament de pe strada Trandafirilor.

S-a stabilit că bărbatul, care locuia împreună cu mama lui, a decis să se mute într-un apartament aflat în renovare, ocupându-se aici și cu activități de reparații electronice.

În data de 18.05.2022 în jurul orei 10.50 un prieten al bărbatului, care îl sunase și cu o zi înainte dar nu a primit răspuns, și care avea o cheie de acces la imobil, unde și lucra pentru amenajări, a deschis ușa și l-a găsit pe bărbat carbonizat în  apartament, unde s-a produs un incendiu, totul fiind înnegrit de fum, iar geamurile termopan crăpate.

Un echipaj de ambulanță venit la fața locului a constatat  decesul.

Fiul celui decedat a indicat că, tatăl său consuma în mod frecvent băuturi alcoolice și suferea de diabet, iar în trecut a avut un infarct miocardic acut.

În incendiu au ars bunurile din interior,  a fost afectat imobilul în ansamblu, din cauza fumului propagat însă nu au fost puse în pericol alte persoane sau bunuri alte apartamente din blocul de locuințe.

Cauza probabilă a incendiului indicată de către pompieri, a fost sursă foc deschis, posibil brichetă sau chibrituri, bărbatul fiind fumător.

Nu au fost ridicate suspiciuni privind săvârșirea vreunei fapte prevăzute de legea penală.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *