Bărbat de 64 de ani găsit mort în apa pârâului Negrești, la Vatra Dornei

Ieri dimineață după ora 7.00 polițiștii din Vatra Dornei au fost sesizați prin 112 despre faptul că, în albia pârâului Negrești, de pe raza localității, se află o persoană decedată.

La locul faptei se afla un echipaj al ambulanței, care a constatat decesul persoanei în cauză, care a fost identificată ca fiind un bărbat de 64 ani, localnic.

S-a stabilit că acesta locuia singur, cu chirie, într-o cameră din imobilul aparținând apelantului la 112. Decedatul consuma zilnic băuturi alcoolice și avea un mod de viață precar.

În data de 16.03.2019, în jurul orei 07:20, un trecător l-a observat căzut în albia pârâului Negrești, în zona podului ce duce la locuință pe bărbat, după care l-a anunțat imediat pe cel la care locuia în gazdă, care a sesizat  sunat la 112.

În buzunarele hainelor cu care era îmbrăcată victima, a fost găsit un portofel în care se afla suma de 380 de lei, un telefon mobil și  separat, suma de 90 de lei.

Cadavrul nu prezenta semne de violență și a fost anunțat CML Câmpulung Moldovenesc, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *