Mopan Suceava
Evenimente

Bărbat de 65 de ani din Brodina, găsit mort într-un pârâu la două zile după ce a plecat cu o sticlă de votcă în buzunar din barul ”La Jean”

Ieri după amiază, un bărbat din comuna Brodina a sesizat prin 112 faptul că  l-a găsit decedat pe tatăl său de 65 ani  în albia râului Cunuschi, lângă un pod aferent drumului județean ce trece prin localitate.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că acesta a fost văzut ultima dată în ziua de 4 aprilie, cu două zile înainte,  în jurul orei 21:30, în barul „La Jean”, din satul Brodina de Jos, fiind singur și într-o stare vădită de ebrietate.

Acesta a fost căutat de către rude pe parcursul zilei următoare însă nu a fost găsit.

Din declarația fiului, reiese faptul că tatăl său era consumator de băuturi alcoolice, neavând suspiciuni cu privire la condițiile în care acesta a căzut de pe pod, pe acel sector neexistând parapeți de protecție pentru pietoni. Totodată, acesta a precizat că tatăl său nu a avut nici o altercație verbală sau fizică în ultima perioadă, fiind cunoscut ca o persoană sociabilă în comunitate.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a constatat şi declarat decesul persoanei.

La examinarea sumară a cadavrului s-a constatat că nu prezenta urme de violenţă, asupra sa găsindu-se mai multe bunuri, printre care o sticlă de vodcă și suma de 66 lei.

A fost anunțat CML Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor producerii decesului. S-a întocmit dosar penală cu privire la infracțiunea de ,,ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *