Bărbat de 68 de ani din Liteni, mort după ce s-a ciocnit cu ATV-ul de un Ford și a fost proiectat în șanț. Bătrânul nu avea permis iar ATV-ul nu era înmatriculat

Un bărbat în vârstă de 68 de ani din Liteni și-a căutat, cum se spune, singur moartea ieri după amiază și, din nefericire, chiar a găsit-o, într-un accident rutier pe care singur l-a provocat.

Duminică după amiază,  în jurul orei 16.50,  pe DJ 208C din orașul Liteni, un tânăr de 26 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea un autoturism marca Ford Focus, s-a angajat în depășirea unui ATV, condus în fața sa, în aceeași direcție de mers, de V.M. de 68 ani, localnic. Exact în același moment conducătorul ATV-ului a virat brusc spre stânga fără a se asigura, intrând în coliziune cu mașina condusă de tânărul fălticenean

În urma impactului, ATV-ul condus de bărbatul în vârstă s-a răsturnat în șanț, iar conducătorul acestuia nu a supraviețuit impactului.

S-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto de 26 de ani, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a decedat  nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „uciderea din culpă”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *