Bărbat de 68 de ani , prins de polițiștii rădăuțeni în urma unei sesizări anonime, făcând taxiemtrie ilegală între Dornești – Rădăuți. A fost amendat și va rămâne fără permis

La 04.02.2021, ora 08.25, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de  către un apelant anonim, cu privire la faptul că un cetățean efectuează transport de persoane cu un autoturism marca VW Golf fără a avea o licență în acest sens și pasagerii nu poartă mască de protecție în autoturism, iar direcția de deplasare a acestuia este dinspre localitatea Dornești spre municipiul Rădăuți.

Un echipaj de poliție rutieră s-a deplasat pe strada Calea Cernăuți din mun. Rădăuți, apoi spre DN 17A, deplasându-se până în localitatea Dornești către locul indicat de apelant. Pe parcursul acestui traseu echipajul de poliție rutieră nu s-a intersectat cu autoturismul sesizat de către apelant, totodată autoturismul nefiind identificat nici pe raza localității Dornești.

Polițiștii au continuat activitatea de supraveghere și control al traficului rutier pe DN17A, pe raza comunei Dornești, având în vedere autoturismul sesizat VW Golf. În jurul orei 09.45, autoturismul susmenționat a fost identificat în trafic pe DN 17A,  având direcția de deplasare dinspre Dornești către Rădăuți.

S-a efectuat semnal regulamentar de oprire, conducătorul autoturismului fiind legitimat în persoana unui bărbat de 68 ani, din. Dornești. Acesta transporta, contra cost, un număr de patru persoane, fără a deține autorizație taxi valabilă sau copie conformă valabilă.

Acesta a fost sancționat conform Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi cu amendă în valoare de 1.000 lei și sancțiunea complementară de reținere a certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare în vederea suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pentru 6 luni.

În momentul identificării autoturismului în cauză, toți pasagerii aflați în auto, precum și conducătorul auto, purtau mască de protecție individuală.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *