Bărbat de 77 de ani găsit de soție spânzurat în șura de lemne, la Câmpulung Moldovenesc. Motivul bănuit de femeie: durerile la coloana vertebrală

Un bărbat de 77 de ani din Câmpulung Moldovenesc s-a spânzurat în magazia de lemne. Bărbatul a fost găsit chiar de soția sa, care a declarat că acesta avea probleme medicale la coloana vertebrală, fapt care l-a afectat și ar fi determinat gestul suicidal.

Astfel, din datele polițiștilor reiese că la data de 30.01.2021, ora 12.55, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că vecinul său, un bărbat de 77 ani, a fost găsit spânzurat într-o anexă a casei în care locuia.

Bărbatul a fost găsit spânzurat de către soția acestuia, în anexa magazie pentru lemne, alăturată casei.

Femeia a declarat că la ora 11.00, soțul i-a spus că se va deplasa până la magazin pentru a face cumpărături. În jurul orei 12.45, observând că soțul ei nu s-a mai întors la locuință, femeia a început să-și caute soțul prin curte, iar când a intrat în magazia pentru lemne l-a găsit spânzurat. La fața locului s-a deplasat și un echipaj de ambulanță, care a constatat decesul bărbatului.

La o examinare sumară a cadavrului, nu au fost identificate alte urme de violență sau leziuni care să fi condus la decesul sus-numitului. Femeia a mai declarat verbal faptul că acesta este cunoscut cu probleme medicale la coloana vertebrală, dar nu cu afecțiuni de natură psihică. Pe fondul problemei la coloana vertebrală, bărbatul ar fi avut o stare psihică afectată timp de doi ani, motiv pentru care ar fi recurs la acest gest.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „uciderea din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *