Bărbat de 85 de ani găsit mort pe plita din bucătărie, la Solca

Lucrătorii Poliţiei orașului Solca au fost sesizați în dimineața zilei de ieri, 22 ianuarie 2021,  prin SNUAU 112, de către o femeie din orașul Solca, care a anunțat că l-a găsit pe M. Vasile, de 85 ani, din aceeași localitate, în locuința acestuia, pe plita din bucătărie, fără semne vitale.

Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul locuia la adresa susmenţionată împreună cu soția (grav bolnavă, cu tulburări psihice, incapabilă de comunicare, imobilizată la pat), fiind cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice și boli cardiace.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care au constatat decesul susnumitului, precum și faptul că acesta era decedat de aproximativ 24 ore, căzut cu fața și toracele, lipite de o sobă (plită) cu arsură grad trei la nivelul gâtului, toracelui, degetelor și palmelor.

A fost efectuată cercetarea la fața locului, iar cadavrul a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de „ucidere din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *