Bărbat decedat descoperit în zona muntoasă „Mucenici Rarăului”

În după amiaza zilei de ieri, 21.07.2019, la ora 18.40, Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin  SNUAU 112  de către un B.I. care a anuţat că a găsit un bărbat decedat în zona muntoasă „Mucenici  Rarăului”.

La faţa locului, la aproximativ 4 km de drumul public, a fost descoperit cadavrul unui bărbat și s-a stabilit faptul că se numește R. Vasile, de 54 de ani, cu domiciliu în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Bărbatul decedat a fost recunoscut de către un preot de la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului,  care a relatat că, la data de 19.07.2019, cel în cauză a fost primit la mănăstire, iar în cursul zilei de 21.07.2019, ora 14,00, a plecat şi nu s-a mai întors.

Cadavrul a fost preluat de echipaje ale Salvamont şi Jandarmeriei montane şi transportat la morga C-lung Moldovenesc în vederea efectuări autopsiei.

Se continuă  cercetările  cu privire la  infracţiunea de „ucidere din culpă” în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor survenirii decesului. (foto SALVAMONT Suceava).

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *