Mopan Suceava
Evenimente

Bărbat din Bilca, fără permis, prins la plimbare cu mașina, în puterea nopții, pe drumurile din Remezău, Vicovu de Jos. Soția îi dăduse voie să iasă cu vehiculul

Ieri seară, 12.01.2021, la ora 22.40, lucrătorii patrulei de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza comunei Vicovu de Jos, au oprit pentru control autoturismul marca Opel, care circula pe drumul comunal din Cătunul Remezău, condus de către un bărbat de 28 ani, domiciliat în comuna Bilca.

Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, din discuțiile purtate, s-a constatat faptul că autovehiculul i-a fost încredințat bărbatului, pentru a fi condus pe drumurile publice, chiar de către soția sa, care știa că nu are permis.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, față de bărbat, respectiv ,,încredințarea spre conducerea unui vehicul unei persoane fără permis de conducere”, față de soția acestuia.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *