Bărbat din Burdujeni găsit mort în pat de către mama sa

Ieri, 14.01.2019, ora 17.40, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orei 16.40, l-a găsit fără suflare la domiciliu pe fiul său în vârstă de 34 ani, din aceeași localitate, a solicitat ambulanța care deplasându-se la fața locului a constatat decesul.

Din cercetări s-a stabilit că decedatul locuia împreună cu mama sa de la naștere, întrucât de la vârsta de 8 ani a fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip I insulino-dependent, iar de la vârsta de 10 ani a fost diagnosticat cu epilepsie. De asemenea, în cursul anului 2018 a fost diagnosticat și cu sindrom depresiv, fiind în evidența medicului de familie.

Din declarația mamei decedatului a rezultat faptul că fiul ei făcea deseori crize epileptice de obicei în somn, dar nu erau regulate, nu era imobilizat la pat și putea să se întrețină și singur.

La 14.01.2018, în jurul orei 07.30, mama decedatului a plecat la serviciu, lăsându-l pe fiul ei dormind. În jurul orei 16.40 când a revenit, a constatat că în locuință nu este aprinsă nici o lumină, ulterior găsindu-l pe fiul ei în pat, pe burtă, cu fața în pernă.

L-a strigat, l-a întors imediat cu fața în sus, ocazie cu care a observat că acesta avea fața învinețită și nu mai respira. Imediat a sunat la ambulanță, la fața locului deplasându-se un echipaj medical care analizând cadavrul a constatat că decesul a survenit în urmă cu circa 3-4 ore.

 Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului, pe suprafaţa corporală nu au fost identificate urme de violenţă.

 Din declaraţia mamei decedatului a reieşit faptul că nu are suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *