Bărbat din Burla găsit mort de vecini, în urma unei explozii urmate de incendiu. Bărbatul efectua reparații în casă

În dimineața zilei de ieri, 29.07.2020, la ora 10.00, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați cu privire la faptul că reprezentanții Spitalului Municipal Rădăuți, au primit în unitatea de primiri urgențe, c. Gheorghe, un bărbat de 58 ani, din comuna Burla,  ce se afla în stop cardiorespirator.

În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate polițiștii au aflat că bărbatul, care se afla singur la domiciliu, a fost găsit de un vecin care a observat că iese fum de la locuința acestuia. Când a mers să vadă ce s-a întâmplat, l-a găsit pe C. Gheorghe, într-un dormitor al locuinței, în stare de inconștiență, iar în interior ardeau mai multe bunuri.

Imediat l-a tras pe vecinul său în altă încăpere și a stins focul. La câteva minute a sosit acasă și fiica bărbatului, care, împreună cu prietenul său, l-au transportat la Spitalul Muncipal Rădăuți.

La unitatea de primiri urgențe a Spitalului Muncipal Rădăuți, s-au efectuat manevre de resuscitare timp de 40 de minute, fără succes.

Victima a fost diagnosticată cu stop cardio-respirator, traumatism cranio-facial sever, prin explozie, incompatibil cu viața și arsuri de gradul 3 și 4 la nivelul capului, gâtului și căilor respiratorii superioare.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit faptul că bărbatul efectua niște lucrări de reparații într-o încăpere a locuinței, folosind mai multe scule electrice. Din cercetările efectuate, s-a constatat că un cablu de tip prelungitor și priza din acea încăpere prezentau urme ale unei explozii, de asemenea s-au descoperit mai multe urme a unor obiecte care au ars.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză urmează a se efectua cercetări privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *