Bărbat din Câmpulung, spitalizat cu traumatisme grave după ce un arbore tăiat a căzut peste el, pe un fânaț din Fundu Moldovei

Vine după amiază, în jurul orei 16 .35, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost informată de către o asistentă din cadrul UPU Câmpulung Moldovenesc despre faptul că la această secție a fost adusă de către o ambulanță din cadrul SAJ Suceava o persoană de sex masculin, confuză și cu episoade scurte  de pierdere a cunoștinței, care a pretins că este din municipiul Câmpulung Moldovenesc, și susținea că a fost lovit, în pădure, de un arbore.

Polițiștii au aflat în cele din urmă că în data de 13.11.2020 în jurul orei 14.30, victima ajunsă la spital și un alt bărbat,  amândoi din municipiul Câmpulung Moldovenesc , s-au deplasat pe raza comunei Fundu Moldovei, în locul numit „După Deal”, la un teren cu fânaț,  proprietatea acestuia din urmă, pentru a transporta niște fân la gospodăria lui din  Câmpulung Moldovenesc.

După încărcarea fânului, la plecare,  proprietarul a tăiat cu un moto-fierăstrău un arbore de pe terenul său cu fânaț, cu scopul de a-l folosi ulterior pentru foc. În cădere arborele l-a lovit pe însoțitorul său  în zona capului producându-i leziuni.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal Câmpulung. Moldovenesc, pentru îngrijiri medicale, fiind diagnosticat, „policontuzionat prin accident în pădure”. Se va stabili din anchetă dacă arborele a fost tăiat legal

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *