Evenimente

Bărbat din Capu Câmpului, introdus în arest după ce și-a bătut în mai multe rânduri concubina și a încălcat ordinul de protecție impus împotriva sa

Procurorii au dispus introducerea în arest a unui  anume    Mircea Manoliu din comuna Capu Câmpului, care a comis în perioada 21.06.2021-24.06.2021 mai multe infracțiuni de „violență în familie” în formă continuată asupra concubinei sale și totodată a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis pe numele acestuia de către lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului în seara zilei de 21.06.2021, în urma datelor și informațiilor obținute de către lucrătorii Postului de Poliție Capu Câmpului și a probatoriului administrat în cursul urmăririi penale. La data de 25.06.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale față de suspectul Mircea Manoliu, pentru săvârșirea infracțiunilor de: „violenţă în familie” și „încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție”.   

Față de acesta s-a dispus prin ordonanță măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor anterior menționate. Cel în cauză au fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *