Bărbat din Cârlibaba evacuat din locuinţă şi cu interdicţie de a se apropia de soţia pe care a bătut-o şi a băgat-o în spital

În seara zilei de ieri, 14 mai a.c., la ora 18.17, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 50 ani din Cârlibaba despre faptul că a fost agresată de soțul său.

Poiţiştii au constatat că în jurul orelor 18:00, femeia se afla la domiciliul său din Cârlibaba împreună cu soțul său  de 53 ani.

În urma unei discuții în contradictoriu, bărbatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o. Victima a fost preluată și transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Vata Dornei.

În urma evaluării situaţiei de fapt şi a completării formularului de risc a fost emis Ordinul de protecţie provizoriu pentru soţ, începând cu 14.05.2019, ora 23:00, pe o perioadă de 120 ore, cu evacuare temporară din locuință și interdicţia de a se apropia la o distanţă de 100 metri faţă de soția.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,violenţa în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *