Bărbat din Dărmăneşti băgat în arest pentru şantj şi hărţuire. Individul contacta pădurari pe care îi ameninţa că îi dă în vileag cu presupuse nereguli, cu scopul de a dobândi foloase

La 23.07.2019, în urma continuării cercetărilor în dosarul penal aflat în coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de ,,șantaj” și ,,hărțuire, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 50 de ani, din comuna Dărmănești, suspect de şantaj şi hărţuire.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 2017 – 2019, bărbatul a contactat mai mulți pădurari, majoritatea angajați ai Ocolului Silvic Pătrăuți, pe care i-a amenințat cu darea în vileag a unor presupuse nereguli din fondurile forestiere administrate de aceștia, cu scopul de a dobândi, în mod injust, foloase patrimoniale.

În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 50 de ani, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 24.07.2019, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea unor măsuri preventive.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *