Bărbat din Dornești încătușat fiind prins conducând fără permis un SMART cu toate documentele expirate și cu numere false prin Rădăuți

Ieri dimineață, pe la ora 10.45, pe strada Ion Nistor din municipiul Rădăuți, un echipaj rutier a identificat parcat un autoturism  marca SMART cu numere de înmatriculare neconforme.

Agenții de poliție au identificat lângă mașina pe Cornel C., de 41 ani,  din comuna Dornești.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că permisul de conducere al acestuia este expirat din 17.04.2007 și figurează ,,cu restricții reținut”. Totodată s-a procedat la verificarea autoturismului cu numărul neconform, după seria de șasiu și s-a constat faptul că autoturismul figurează cu polița RCA expirată și cu ITP expirat din 05.01.2018, iar autoturismul figurează cu plăcuțe de înmatriculare ce au fost reținute la 27.10.2019, de către agenții de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești,  având de asemenea ITP și polița RCA expirate, iar cu această ocazie i-a fost suspendat dreptul de circulație pe drumurile publice pentru acest autoturism.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor  de ,,conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de conducere i-a fost suspendat pe teritoriul României”, „conducerea unui vehicul pe drumurile publice a unui vehicul ale cărui plăcuțe au fost retrase‟ și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare ‟.

Prin ordonanța din 13.11.2019 a organului de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți s-a luat măsura preventivă a reținerii  lui Cornel C. pentru o perioadă de 24 de ore.

Prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar față de Cornel C. pentru o perioadă de 60 de zile începând cu 14.11.2019 (după expirarea măsurii preventive a reținerii) până la 12.01.2020, inclusiv.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.