Bărbat din Fălticeni găsit mort de prietenul care rămăsese să doarmă la el, după o băută zdravănă de 1 Mai

Polițiștii din cadrul Poliţiei Fălticeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că şi-a găsit prietenul, la care dormise, mort.

La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul ambulanţei Fălticeni, care au constatat decesul.

Din verificările efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că persoana decedată, un bărbat de 31 de ani, localnic, era o mare consumatoare de alcool, iar din cauza unor problemele de natură psihică urma un tratament medicamentos prescris de medicul specialist, pe care îl combina deseori cu băuturi alcoolice, uneori depăşind doza prescrisă de medic.

La data de 01.05.2019, persoana decedată ar fi consumat circa un litru de votcă şi ar fi luat mai multe pastile dintre cele prescrise de medicul psihiatru după care s-a dus în dormitorul locuinţei sale, în jurul orei 19:00, pentru a se culca. La acea oră în locuinţa sa se aflau mai mulţi prieteni care obişnuiau să doarmă, uneori, la el. În ziua de 2 mai a.c., în jurul orei 17:00, apelantul, care a rămas să doarmă peste noapte acolo, a încercat să îl trezească şi a văzut că avea corpul rigid, moment în care a anunţat poliţia.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipiului Fălticeni, unde urmează a fi efectuată necropsia.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *