Mopan Suceava
Evenimente

Bărbat din Fălticeni găsit mort, stând pe scaun, cu capul sprijinit pe o masă. Cu 30 de minute înainte stătuse de vorbă cu fratele său în faţa blocului

La 22.01.2019, ora 11.00, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat cu privire la faptul că într-un bloc de pe str. Dimitrie Leonida din municipiul Fălticeni, este o persoană decedată.

În urma verificărilor s-a stabilit că la faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Ambulanţei Fălticeni, care a efectuat manevre de resuscitare asupra lui unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Fălticeni timp de 45 de minute, fiind constatat decesul. Acesta a fost găsit stând pe scaun, cu capul sprijinit pe o masă. Bărbatul care a făcut sesizarea l-a observat pe acesta, întrucât uşa de la intrarea în garsonieră era larg deschisă.

Fratele celui în cauză a declarat verbal faptul că în urmă cu circa 30 de minute înainte de efectuarea apelului 112, s-a întâlnit cu fratele său în faţa scării de bloc, ocazie cu care i-a înmânat acestuia o sacoşă cu bunuri alimentare, acesta neacuzând dureri. Sacoşa respectivă a fost găsită la etajul 2 al scării de bloc. Ulterior, se pare, bărbatului i s-a făcut rău şi s-a grăbit să ajungă la apartamentul său, abandonând sacoşa în acel loc.

S-a luat legătura cu medicul de familie, ocazie cu care s-a stabilit că persoana decedată figura în evidenţe cu mai multe afecţiuni. Medicul de familie va elibera certificat constatator al decesului la data de 23.01.2019.

Nu există suspiciuni cu privire la împrejurările în care a survenit decesul.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *