Bărbat din Frasin mort după ce a căzut de pe bicicletă

În după amiaza zilei de ieri, 16.09.2019, în jurul orei 15.15, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe strada Obreja, în localitatea Frasin, a avut loc un eveniment soldat cu decesul unei persoane.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-au stabilit următoarele: în ziua respectivă, în jurul orei 15.10, D.C. de 60 ani, din orașul Frasin, conducea imprudent bicicleta pe strada Obreja, având direcţia de deplasare biserică către centrul comunei. În timp ce cobora o pantă pe drum pietruit s-a dezechilibrat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe partea carosabilă, unde s-a constata decesul biciclistului.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural, victima fiind cunoscută cu afecţiuni cardiace, iar în urma efectuării necropsiei urmează a se stabili cauza exactă a decesului, dacă este provocată de accident sau de afecţiunile cardiace.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *