Bărbat din Frătăuţii Noi, eliberat din puşcărie pentru furt, aflat sub control judiciar pentru ameninţare şi violare de domiciliu, băgat în arest după ce a furat o bicicletă dintr-o brutărie

Miercuri, 02.10.2019, agenții Postului de Poliție Frătăuții Noi au fost sesizați prin plângere de către  o femeie de 51 ani, localnică, administrator  la o firmă din Frătăuții Noi, despre faptul în noaptea de 28 spre 29 septembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin forțarea și escaladarea unui geam în interiorul brutăriei, de unde au sustras o bicicletă, în valoarea de  300 lei.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat autorul furtului ca fiind un bărbat de 33 ani, localnic, persoană cunoscută cu antecedente penale, acesta fiind eliberat la 10.04.2019 din penitenciar, unde a executat o pedeapsă de 2 ani și 6 luni pentru mai multe fapte de furt calificat și care de asemenea la data comiterii furtului de bicicletă se afla sub control judiciar, pentru săvârșirea a două infracțiuni de amenințare, o infracțiune de violare de domiciliu și o infracțiune de nerespectare a ordinului de protecție.

Bărbatul a mai fost reținut și arestat în trecut pentru mai multe fapte de furt. Bicicleta a fost recuperată și restituită persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat și a consultării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a dispus  efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „furt calificat” și reținerea acestuia  pe o perioadă de 24 ore.

Cel în cauză a fost escortat și depus în C.R.A.P. Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.