Bărbat din Horodnic, agresat în mod repetat de nevastă. De această dată, omul a sunat la 112 anunțând că femeia vrea să-l opărească cu apă fierbinte. S-a emis ordin de protecție

Vineri dimineață, pe la ora 10.15, patrula de siguranță publică din cadrul SPR 3 Marginea a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 48 de ani, din comuna Horodnic de Sus, cu privire la faptul că soția sa, de 40 de ani, provoacă scandal și sare la bătaie.

De menționat că la sfârșitul anului 2020, același bărbat a formulat plângere penală fața de soția sa pentru comiterea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, în cauză fiind înregistrat dosar penal.

Polițiștii au constatat că la data de 15.01.2021, în timp ce se aflau la domiciliu, între cei doi soți a izbucnit un conflict verbal, iar pe acest fond soția a încercat să își opărească bărbatul cu apă fiartă.

S-a întocmit formularul de evaluare a riscului pentru efectuarea demersurilor necesare emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, constatându-se existența unui risc iminent asupra victimei. Ordinul de protecție provizoriu a fost emis la data de 15.01.2021, orele 12.00 și este valabil 5 zile, până la data de 20.01.2021, orele 12.00.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *