Evenimente

Bărbat din Horodnic bătut, în miez de noapte, de un mărginean băut pe care l-a găsit dormind pe leagănul din curtea casei

Ieri, 6 iunie a.c., puțin după miezul nopții, la ora 00.39, lucrătorii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Horodnic de Sus, despre faptul că a fost lovit de o persoană necunoscută pe care a găsit-o în curtea sa.

În noaptea respectivă, bărbatul agresat s-a întors la domiciliu, după ce fusese plecat pe raza municipiului Rădăuți, moment în care a găsit în curtea locuinței sale o persoană de sex masculin, care dormea pe un leagăn. S-a apropiat de această persoană, pe care a recunoscut-o ca fiind un bărbat din comuna Marginea, căruia i-a solicitat să părăsească curtea locuinței.

În acel moment, pe fondul stării de ebrietate în care se afla, mărgineanul l-a lovit pe proprietar, după care a plecat de la locuința acestuia.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de „violarea de domiciliu” și „lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *