Bărbat din Humor ce își căuta de lucru într-o căsuță de vacanță dezafectată, mort după ce tavanul căsuței a căzut peste el

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a descris modul în care un bărbat de 54 de ani și-a pierdut viața, după ce o  căsuță de vacanță dezafectată de pe marginea râului Moldova, într-o veche tabără de elevi, de mai mulți ani închisă, s-a prăbușit peste el:

Bărbatul este din Gura Humorului. Din primele verificări se pare că acesta a încercat să ia niște lemne de la o căsuță dezafectată din tabără, moment în care s-a prăbușit tavanul și l-a surprins în interior. Victima a fost extrasă inconștientă de sub dărâmături de pompierii militari. S0au efectuat manevre de resuscitare dar din nefericire, în cele din urmă a trebuit să se constate decesul bărbatului. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite și celelalte aspecte privind prezența în zonă a bărbatului decedat.

Căsuța de vacanță sub bârnele căreia și-a pierdut viața humoreanul de 54 de ani este una dintre construcțiile dezafectate ale unei tabere pentru copii, din zona Ariniș a orașului Gura Humorului. Tabăra părăsită este oarecum ferită de ochii turiștilor, fiind în spatele unei pădurici de pin. Un ultim proiect al consiliului orășenesc viza mutarea unor humoreni din locuințele sociale în care își trăiau viața din zona rezidențială a orașului, în clădirile dezafectate ale fostei tabere de pe malul râului Moldova, pentru că pe locul clădirilor din oraș unde au locuit și care se vor dărâma, urmează să se construiască un supermarket.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.