Bărbat din Humor, încătușat, cu ordin de restricție, la cererea soacrei și a nevestei

Duminică, 17.11.2019, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată prin 112 de către cu privire la faptul că un bărbat a agresat o femeie și că a fost lovită și ea când a intervenit verbal pentru a stopa agresiunea.

Reclamanta a fost contactată telefonic de către polițiștii din cadrul patrulei de siguranță publică, iar dânsa a declarat că a fost agresată de un bărbat care lovea o femeie, și a intervenit verbal pentru ca acesta să nu o mai lovească.

Apelnta la 112 a declarat că nu dorește să formuleze plângere penală pentru agresiunea suferită, aducându-i-se la cunoștință faptul că poate să formuleze plângere în termen de 90 de zile.

Ulterior, Poliția orașului Gura Humorului a fost sesizată telefonic de către o femeie de 55 ani, din orașul Gura Humorului cu privire la faptul că fiica sa  de 32 ani,  din aceeași localitate, a fost agresată fizic de către un bărbat de 34 ani, localnic, persoană împotriva căreia Judecătoria Gura Humorului a emis un ordin de protecție în favoarea ei și a fiicei sale.

Din verificări s-a stabilit că există o legătură de cauzalitate între cele două apeluri formulate prin 112 de către cele două femei.

În urma probatoriului administrat în cauză, la 17.11.2019 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale  faţă de bărbatul suspect pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie și lovirea sau alte violențe.

 Cu ocazia audierii suspectului s-a luat faţă de acesta măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore începând cu 17.11.2019, până la 18.11.2019, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *