Bărbat din Măneuți – Frătăuții Vechi, amendat cu 5000 de lei și cu dosar penal, după ce, fiind în carantină, a ieșit în sat la băut și a bătut un consătean

La 28.07.2021, chiar pe la miezul nopții, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin intermediul 112 de către un bărbat de 44 ani din comuna Frătăuții Vechi, sat Măneuți, cu privire la un scandal.

La fața locului, magazinul COMODORE din localitate, a fost identificat apelantul, sub influența băuturilor alcoolice, care a declarat că în jurul orei 23:55, în timp ce se afla pe terasa localului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu a fost lovit de către un anume Andrei I. de 23 ani care a fost și el identificat la locul evenimentului.  Tânărul a recunoscut faptul că a avut un conflict cu cel care a făcut reclamația la 112 și l-a lovit.

În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române și a listelor înaintate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, s-a constatat faptul că Andrei I. din comuna Frătăuții Vechi, satul Măneuți, se află în carantină în perioada 24.07.2021-06.08.2021, fiind venit din Marea Britanie.

Pentru că a încălcat prevederile legislației privind carantina, acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 5000 de lei.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”  , cauza urmând a fi soluționată procedural de către lucrătorii de poliție din cadrul Postului de Poliție comunal Frătăuții Vechi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *