Bărbat din Marginea, aflat sub control judiciar, băgat în arest, după ce beat și fără permis a izbit o mașină și a fugit de la locul faptei. A fost identificat după plăcuța de înmatriculare căzută la locul tamponării

Un recidivist în ale infracțiunilor la regimul rutier, un tinerel de 28 de ani din Marginea, a încercat ieri să fenteze poliția, după ce, băut bine de tot fiind și fără permis, a intrat în altă mașină. Când a văzut ce a făcut a fugit cu tot cu mașină de la locul accidentului, sperând numai el știe ce. L-a dat de gol plăcuța de înmatriculare căzută la locul coliziunii.

Firul evenimentului prezentat de poliție: la 09.02.2020, ora 17.37, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că, pe raza comunei Marginea s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat în fața unui imobil din zona denumită popular „Satu Nou” un autoturism parcat ce prezenta avarii și pe proprietarul acestuia, care a declarat faptul că, a auzit un zgomot afară, iar când a ieșit a observat cum un autoturism i-a acroșat mașina, dar a plecat de la fața locului, însă, a găsit o plăcuță cu numărul de înmatriculare.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul implicat în tamponare a fost condus de un localnic de 28 de ani,  identificat la domiciliu, care a recunoscut faptul că, la 09.02.2020, în jurul orei 17.30, a condus autoturismul din municipiul Rădăuți către comuna Marginea, iar pe drum a acroșat un autoturism parcat, însă nu a oprit, deoarece a consumat băuturi alcoolice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto și se află sub control judiciar până la 16.03.2020, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, bărbatul de 28 de ani fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *