Bărbat din Marginea dus în comă la spital, după ce băut bine, iar în miezul nopții a căzut pe casa scării pe când pleca să își mai cumpere băutură

Ieri spre miezul nopții, 12.05.2021, în jurul orei 23:44, patrula din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată de către Spitalul Municipal Rădăuți, despre faptul că la aceasta unitate spitalicească, a fost adus de către un echipaj al Ambulanței Rădăuți, un bărbat cu lovituri la cap, care se află în stare comatoasă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul lucrează la o societate din Marginea, iar în data de 12.05.2021, în jurul orei 19:00, a ajuns la reședința din localitatea Marginea, unde a consumat o sticlă de 0,5 litri vodcă și un pet de 2,5 litri de bere, după care, în jurul orei 23:00 a vrut să meargă să își mai cumpere băuturi alcoolice.

La scurt timp, colegul său a auzit un zgomot de pe casa scării. Când a mers să vadă ce s-a întâmplat, l-a observat pe colegul său căzut și a observat că îi curgea sânge din urechi.        

La fața locului a sosit un echipaj al Ambulanței Rădăuți, care i-a acordat bărbatului primul ajutor, după care l-au preluat și transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu fractură de bază craniu, stare comatoasă gradul 3, ulterior fiind transferat la Spitalul de Urgențe Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

           

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.