Bărbat din Marginea, în arest după ce a încălcat ordinul de protecție, a pătruns în locuința din care fusese evacuat, și-a amenințat soția și a distrus bunuri din casă

La 20.11.2021, ora 10.20, Secția nr. 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de către G.P. din comuna Marginea, care a sesizat faptul că, tatăl a intrat peste ei în casă încălcând ordinul de protecție.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, Gheorghe P:, de 47 ani, locuiește în comuna Marginea, județul Suceava, împreună cu soția sa, L.P., de 36 ani, precum și cu cei 3 copii minori ai lor.

La 19.11.2021, L.P. s-a deplasat la sediul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea, unde a formulat plângere penală față de soțul ei, deoarece la data de 18.11.2021, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla la domiciliul comun din localitatea Marginea, a fost amenințată cu acte de violență de către acesta. Femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soțul ei.

Polițiștii au întocmit formularul de risc, iar întrucât se impunea, s-a procedat la emiterea unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, valabil de la data de 19.11.2021, până la data de 24.11.2021.

Lui Gheorghe P. i-au fost stabilite mai multe obligații, printre care: părăsirea locuinței comune și păstrarea unei distanțe minime de 200 metri față de locuință și față de soția sa, astfel fiind evacuat din locuința comună.

La 20.11.2021, ora 10.20, aflându-se din nou sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul s-a deplasat la locuința sa în care se afla soția sa împreună cu doi dintre copiii săi minori, a pătruns în casă intenționând să o lovească pe soția sa și distrugând mai multe bunuri.

Femeia a formulat plângere penală față de soțul ei pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție, distrugerea și violență în familie.

Polițiștii au dispus reținerea lui Gheorghe P. pentru o perioadă de 24 de orepentru săvârșirea infracțiunilor de „încălcarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție”, „distrugerea” și „violență în familie”, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea luării unei măsuri preventive.

Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ iar pe numele său s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „încălcarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție”, „distrugerea” și „violență în familie”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.